bvazqlyfju9j96c9kgya_1853707

Gastenboek

Plaats een bericht
Bericht :  
Naam :  
E-mailadres :  
Versturen
Geweldige service en verassend hoe compleet de auto afeleverd werd. Zelf een bos bloemen bij aflevering.
Heb onlangs een Mazda CX5 gekocht bij deze garage. Heb 'm nu een maand of twee en ben heel blij met deze auto. Nette garage, vriendelijk personeel en afspraak is afspraak. Bij het ophalen van de auto werd alles netjes geregeld. Zelfs een bos bloemen gekregen. Waar zie je dat nog tegenwoordig. Ik beveel u deze garage aan.
Top bebrijf voor aanschaf en onderhoud vakmensen die daar werken. Zeer klantvriendelijk en service.Heb inmiddels mijn derde auto daar ingeruild en gekocht.
Super bedrijf, de mensen zijn vakkundig en zeer klantvriendelijk en een top service. Zeker een aanrader!!
Wat een top bedrijf! 1,5 week geleden hebben wij een opel astra gekocht. Er zat geen trekhaak onder, maar die hebben ze er voor ons onder gezet. Vandaag konden we de auto ophalen en we zijn er heel erg blij mee. En wat extra leuk was, we kregen er een mooie bos bloemen bij. Daar word ik vrolijk van. 😀 Hele vakkundige mensen en zeer klantvriendelijk. Deze garage is absoluut een aanrader voor de aanschaf van een auto.
Zeer klantvriendelijk, goede afspraken, eerlijk. Zelfs na verstrijken van garantie hoge tegemoetkoming in de kosten van onderdelen. Zeer goed en betrouwbaar bedrijf.
Goede aanrader voor knappe occasions. Zelf een Opel Meriva A daar gekocht van 2003. Nette auto die heerlijk en veilig rijd . Plus punten: ze zijn erg klantvriendelijk, en de service is top. Het is tevens mijn nieuwe adres voor de onderhoud van mijn auto. Autocentrale b.v. het is een aanrader 👍
Erg blij met mijn auto (Citroen) die ik hier een maand geleden heb gekocht. Goede afspraken omtrent inkoop en service, keurig nette auto, zeer klantvriendelijk.
Nette auto aangeschaft en na enkele weken bleek een veerpoot defect. Auto is in Utrecht opgehaald, kosteloos gerepareerd en weer teruggebracht. Keurig opgelost!
Vandaag vanuit Maarssen helemaal naar Drachten gereden voor wat kleine puntjes te laten oplossen, welke ik constateerde nadat ik mijn Mazda al een paar dagen in bezit had. Ondanks dat sommige puntjes, o.a. klein plekje bij de deuropening waar de lak vanaf was, wat vocht achter de koplampen, behoren bij een bijna 11 jaar oude auto hebben ze dit kosteloos opgelost. Zeer vriendelijk ontvangen en nemen de problemen van de klant serieus en proberen het niet te bagatelliseren. Echt een autobedrijf welke je met een gerust hart bij vrienden en familie kunt aanraden!
1234567
Kom langs of maak een afspraak
Moleneind ZZ 195 - 197
9203 ZZ Drachten

Tel: 0512-512089

Meer aanbod op MarktplaatsMarktplaats

Volg ons op FacebookFacebook

Wij zijn RDW erkendRDW

Financieringen viaFindo