Klanten geven ons een 8.9
bvazqlyfju9j96c9kgya_1853707

Gastenboek

Plaats een bericht
Bericht :  
Naam :  
E-mailadres :  
Versturen
Erg vriendelijk geholpen. Goede service. Mooie auto gekocht.
Hier voor het eerst een auto gekocht. Service naderhand perfect, doen nooit moeilijk en zijn erg behulpzaam!
Duidelijke en no nonsense service! Voor de 1e keer hier een hele nette occasion gekocht. Vriendelijke correcte benadering. Bloemetje bij het ophalen, dat is attent.
Goede en snele service, zeer prettig, ik raad het iedereen aan!
bij auto centrale ben je zeer erg vriendelijk geholpen en een goede services van zoon en vader en daar naast kom ik graag voor de volgende keer als ik een andere auto nodig hebt dit noem ik een zeer goede garage waar ik zo zeggen daar moet je zijn van mijn krijgen jullie een tien.
Very nice experience, very clear, fast and effective. Thanks
Bij autocentrale voor het eerst een auto gekocht en deze werd keurig afgeleverd zoals afgesproken, zelfs de gastank was compleet afgevuld. We kregen er zelfs een bos bloemen bij alsof het om een nieuwe auto ging! Zeer fijn bedrijf met uiterst vriendelijk personeel waar ik graag weer kom.
Onze Peugeot weer keurig door de keuring geholpen. Heldere prijsopgave, open en transparant in hetgeen wat er gerepareerd is. Dank weer!
Net voor de derde keer een occasion bij de autocentrale gekocht! Vertrouwd en eerlijk bedrijf met betrouwbare auto's en goede reparaties, ze kennen je bij naam en helpen je graag
Fijn bedrijf dat altijd met je meedenkt en voor je klaar staat! Ik heb mijn auto hier gekocht en in onderhoud en ik ben zeer tevreden over de service van zowel verkoop als werkplaats! Hier ben je nog echt klant ipv een nummer!
12345
Kom langs of maak een afspraak
Moleneind ZZ 195 - 197
9203 ZZ Drachten

Tel: 0512-512089

Meer aanbod op MarktplaatsMarktplaats

Volg ons op FacebookFacebook

Wij zijn RDW erkendRDW

Financieringen viaFindo