bvazqlyfju9j96c9kgya_1853707

Gastenboek

Plaats een bericht
Bericht :  
Naam :  
E-mailadres :  
Versturen
Erg blij met mijn auto (Citroen) die ik hier een maand geleden heb gekocht. Goede afspraken omtrent inkoop en service, keurig nette auto, zeer klantvriendelijk.
Nette auto aangeschaft en na enkele weken bleek een veerpoot defect. Auto is in Utrecht opgehaald, kosteloos gerepareerd en weer teruggebracht. Keurig opgelost!
Vandaag vanuit Maarssen helemaal naar Drachten gereden voor wat kleine puntjes te laten oplossen, welke ik constateerde nadat ik mijn Mazda al een paar dagen in bezit had. Ondanks dat sommige puntjes, o.a. klein plekje bij de deuropening waar de lak vanaf was, wat vocht achter de koplampen, behoren bij een bijna 11 jaar oude auto hebben ze dit kosteloos opgelost. Zeer vriendelijk ontvangen en nemen de problemen van de klant serieus en proberen het niet te bagatelliseren. Echt een autobedrijf welke je met een gerust hart bij vrienden en familie kunt aanraden!
Top! Goede service! Kan het iedereen aanbevelen. Vanuit Lisse naar Drachten gereden, vriendelijk en goed behandeld. Blij met de BMW!
Vandaag een opel astra bij auto centrale drachten gekocht. Ze hebben goede service en komen hun afspraken na. We zijn vriendelijk en goed behandeld door hun. Wij bevelen hun in ieder geval wel aan.
Zeer goed bedrijf met kundig en vriendelijk personeel. Prijs kwaliteit zijn goed. Kan het iedereen aanbevelen!
Een zeer nette Fabia Diesel aangeschaft bij autocentrale. Dit is nu de 2e auto die we hier gekocht hebben. Onze andere auto ook hier in onderhoud. Wederom weer een vlotte en keurige afhandeling en een mooie auto rijker!
Net mijn auto opgehaald voorzien van nieuwe voorbanden. Later merkte ik dat ze stilzwijgend en kosteloos ook nog even een kapot parkeerlampje hebben vervangen. Klasse dat ze dat gewoon eventje doen zelfs zonder het te melden!
Vanuit Zwolle een stukje rijden, maar zeker de moeite waard! Prettige en vriendelijke benadering van de klant. Ik was erg blij met de extra service en dienstverlening welke ik kreeg. Top bedrijf en een top auto gekocht! En bedankt voor het bloemetje!
auto gekocht bleek een storing in te zitten even mee terug geweest tijdens een kop koffie werd deze opgelost door de monteurs in de werkplaats keurig netjes geholpen topbedrijf en vriendelijk personeel een aanrader
1234567
Kom langs of maak een afspraak
Moleneind ZZ 195 - 197
9203 ZZ Drachten

Tel: 0512-512089

Meer aanbod op MarktplaatsMarktplaats

Volg ons op FacebookFacebook

Wij zijn RDW erkendRDW

Financieringen viaFindo