fd80l4swk22oqkkmcceow_2117274 xdrzxdrhwegvlohg0vbhhg_2151133

HET BEDRIJF

Autocentrale Drachten B.V. is een universeel autobedrijf met veel kennis van alle soorten en merken auto’s op het gebied van verkoop en reparatie.

Dit familiebedrijf is begonnen als klein autobedrijf in 1960 op deze locatie aan het Moleneind in Drachten. Met verkoop en werkplaats is Autocentrale Drachten anno 2017 flink gegroeid en hebben wij een goede naam opgebouwd binnen Drachten en ver daar buiten. Klanttevredenheid en een goede service zijn zeer belangrijke termen binnen ons bedrijf.

Bij Autocentrale Drachten B.V. kunt u zowel terecht voor de aanschaf van een  nieuwe occasion en inruil van uw huidige auto, maar ook voor het onderhoud aan uw auto bent u bij ons aan het juiste adres. Door de vele jaren heen is veel kennis en ervaring vergaard waardoor uw auto bij ons in veilige handen is.


VERKOOP


Autocentrale Drachten B.V. is uw occasion dealer in Friesland!

Bent u op zoek naar een mooie, betrouwbare occasion dan bent u bij Autocentrale Drachten B.V. aan het juiste adres. Bij ons vindt u altijd een zeer ruim aanbod van jonge occasions. Ons afzetgebied beperkt zicht niet alleen tot Drachten en Friesland, maar klanten komen vanuit heel Nederland.

U een vertrouwd, veilig en fijn gevoel geven is voor ons zeer belangrijk. U zult merken dat onze verkoper zeer deskundig en open is over de historie en technische staat van de occasion. Door deze kennis van onze verkoper over de betreffende occasions krijgt u de juiste informatie die u nodig heeft om tot aanschaf over te gaan. U vertrekt bij ons dan ook gegarandeerd met een goed en vertrouwd gevoel en een uitstekend afgeleverde occasion.


WERKPLAATS


De werkplaats van Autocentrale Drachten B.V. staat voor betrouwbare, eerlijke en uitstekende service. Dit ziet u terug in onze reviews die de klanten geven.

Betrouwbaarheid en regelmatig goed onderhoud aan uw auto is zeer belangrijk. Er is niks vervelender dan dat u onderweg problemen krijgt. Wij kijken altijd terug in de werkplaatshistorie van elke auto die hier de werkplaats binnen komt. Zo weten wij ten alle tijden wat er aan de auto is gebeurd en wat het verleden is. Denk aan de grote beurten, kleine beurten, apk’s en alle andere reparaties die uitgevoerd zijn. Op die manier kunnen wij gepast onderhoud aanbieden. Deskundig en goed onderhoud is tevens belangrijk om grote onverwachte kosten in de toekomst te voorkomen. Hetzelfde geldt voor uw bedrijfswagen, waarvoor u bij ons ook aan het juiste adres bent.

In onze werkplaats staan 4 bruggen en onder andere een remmentestbank zodat wij uw APK keuring kunnen uitvoeren. Onze monteurs beschikken over zeer veel kennis en ervaring van de vele merken en soorten auto’s. Door het continue investeren in de werkplaats zijn wij in staat om met alle moderne veranderingen van techniek mee te gaan en kunnen wij u altijd gepast helpen.  

Kom langs of maak een afspraak
Moleneind ZZ 195 - 197
9203 ZZ Drachten

Tel: 0512-512089

Meer aanbod op MarktplaatsMarktplaats

Volg ons op FacebookFacebook

Wij zijn RDW erkendRDW

Financieringen viaFindo